Järjestyksenvalvojan merkki - hopea

11,00 €

Lyhyesti

Virallinen kaksikielinen hopea-musta järjestyksenvalvojamerkki klipsi-, magneetti- tai neulakiinnityksellä.

Järjestyksenvalvojan merkki - hopea

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Katso kauempaa
Katso lähempää

Lisää kuvia

Kuvaus

Virallinen kaksikielinen (suomi ja ruotsi) järjestyksenvalvojamerkki joko turvallisella klipsikiinnityksellä rintataskuun tai neulakiinnityksellä rinnuksiin.

Tekstikoko lain ja asetusten mukainen. Merkin koko 8 x 5 cm. Teksti kaiverrettu laattaan. Laatan väri hopea mustalla tekstillä.

Järjestyksenvalvojan tunnistenumero tehdään haluttaessa laatan vasempaan alakulmaan. Lisää tällöin haluamasi numerot tekstikenttään.

Tarvitsetko muita kieli- tai värivaihtoehtoja? Kysy tarjous isommasta erästä.


Asetuksessa järjestyksenvalvojan tunnuksista sanotaan mm:
"Tunnistelaatan pohjavärin on oltava keltainen ja teksti on merkittävä mustalla tai tummansinisellä värillä. Tunnistelaatan vasempaan alakulmaan voidaan merkitä järjestyksenvalvojan tunnistenumero."

"Tunnistelaatan pohjaväri ja tekstin väri voivat poiketa edellä 1 momentissa säädetystä, jos järjestyksenvalvoja käyttää tehtävässään tilaisuuden järjestäjän tai liikkeenharjoittajan määrittelemää työasua ja laatan pohjaväri sekä teksti erottuvat selvästi asun väristä. Tällöin kaikkien samalla toimialueella toimivien järjestyksenvalvojien käyttämien tunnistelaattojen pohjavärien ja tekstin värien tulee olla samanlaisia."

"Järjestyksenvalvojan on pidettävä tunnistelaattaa asunsa rintamuksen vasemmalla puolella. Tunnistelaatan materiaalissa ja kiinnityksessä on otettava huomioon järjestyksenvalvojan työturvallisuuteen vaikuttavat tekijät."

+2,00 €
11,00 €
Katso lisää lahjatuotteita osoitteessa Lahjat.net