Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Kysymys:
Saanko määräalennuksen, jos tilaan samaa tuotetta useamman kappaleen, mutta erilaisilla merkinnöillä?

Vastaus:
Kyllä saat. Määräalennus lasketaan automaattisesti kullekin tuotteelle erikseen, eikä tässä laskussa oteta valinnaisia optioita tai omia tekstejä huomioon. Saat siis esimerkiksi ovikilvet ja postilaatikkokilvet määräalennuksella vaikka koko taloyhtiöllesi - ja jokaiseen eri nimen! Jos haluat useita täsmälleen samalla tekstillä tai kuviolla olevia tuotteita - pyydä erillinen tarjous.

 

Kysymys:
Haluamani fontti ei löydy listastanne. Voinko silti saada tuotteen valmistettuna haluamallani fontilla?

Vastaus:
Kyllä voit. Olemme valinneet listaan sopivimpia ja eniten kysyttyjä fonttimalleja. Lisää vakiofontteja (klikkaa tästä) , joita voimme tehdä ilman lisähintaa - mainitse vain tilauksessasi selkeästi, mitä fonttia haluat käyttää ja missä tuotteessa. Voit myös lähettää sähköpostilla oman fonttisi (miel. TrueType-muodossa). Omista fonteista joudumme perimään kertaluontoisen lisämaksun, lisätilaukset samalla fontilla ilman lisämaksua!

 

Kysymys:
Miten teen tarjouspyynnön?

Vastaus:
Tarjouspyynnön voit lähettää vapaamuotoisena joko postitse tai sähköpostilla yhteystieto-sivulta löytyviin osoitteisiin. Tietystä tuotteesta teet helpoiten tarjouspyynnön tuotteen omalta sivulta klikkaamalla kohtaa "Kysy tästä tuotteesta".

 

Kysymys:
Milloin tilaamani tuote on mahdollista noutaa?

Vastaus:
Pyrimme valmistamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti maksun saavuttua. Ilmoitamme, kun tuote on noudettavissa noutomyymälästämme. Noutomyymälästä noudot on hyvä sopia etukäteen, jotta osaamme varmasti olla paikalla - pääsääntöisesti olemme paikalla arkisin klo 9-16.

 

Kysymys:
Voiko yksityishenkilö tilata laskulla?

Vastaus:
Yksityishenkilö voi tilata laskulla valitsemalla maksutavaksi Klarna-laskun ja täyttämällä vaaditut lisäkentät.

 

Kysymys:
Voinko maksaa käteisellä noutaessani tuotteen?

Vastaus:
Valmistamme tuotteet normaalisti vasta maksun jälkeen. Emme vastaanota käteismaksua noudettaessa, ellei asiasta ole erikseen etukäteen sovittu.

 

Kysymys:
Onko verkkosivuillanne rekisteröityminen pakollista, jotta voin tilata tuotteita kaupastanne?

Vastaus:
Ei ole. Voit tilata tuotteita kaupastamme myös ilman rekisteröitymistä. Poista vain ruksi kohdasta "Rekisteröi asiakkuus" täyttäessäsi tietojasi. Tällöin sinun ei myöskään tarvitse täyttää käyttäjätunnus- ja salasana-kohtia.

 

Kysymys:
Mitä hyötyä on asiakkaaksi rekisteröitymisestä?

Vastaus:
Rekisteröityessäsi asiakkaaksi uusien tilausten teko on nopeampaa, sillä osoite- ja muita yhteystietoja ei tarvitse kirjoittaa joka kerta uudelleen. Rekisteröityneenä voit myös seurata aiempia tilauksiasi.

 

Kysymys:
Mitä ovat RoHS- ja FSC-sertifikaatti?

Vastaus:
RoHS-sertifikaatti vakuuttaa, että sen saanut tuote on tarkistettu ja täyttää EU:n RoHS direktiivin vaatimukset. Kyseisellä direktiivillä rajoitetaan tiettyjen haitallisten aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa. Rajoitettuja aineita ovat lyijy, elohopea, kadmium, kuusiarvoinen kromi sekä PBDE ja PBB.

FSC-sertifikaatin saaneet tuotteet sisältävät ainoastaan vastuullisesti hoidetuista metsistä peräisin olevaa puuta ja sertifiointi osoittaa, että metsän hoito täyttää tiukat ympäristönsuojelulliset, sosiaaliset ja taloudelliset vaatimukset. FSC-sertifikaatin myöntää puolueeton kansainvälinen Forest Stewardship Council -järjestö.

Katso lisää lahjatuotteita osoitteessa Lahjat.net