Palvelut ja tuotteet

Pääosan tuotteistamme valmistamme täsmälleen asiakkaan toivomusten mukaan. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös suunnittelu - voimme tehdä tuotteen valmiiksi pelkästään asiakkaan ideasta. Kannattavasti myös pieninä erinä ja jopa yksittäiskappalein.

Koska tuotteemme ovat suurimmaksi osaksi asiakkaalle yksilöllisiä, verkkosivuillamme ja esitteissämme on vain pieni siivu mahdollisuuksista.

Noutomyymälä

Noutomyymälämme sijaitsevat Espoossa ja Kiteen keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä (kts. yhteystiedot). Myymälässä on esillä valmistamiamme tuotteita ja voit hyvin piipahtaa vaikka keskustelemaan yrityksesi tarpeista. Yhdessä löydämme varmasti helpommalla sopivimman ratkaisun.

Verkkokauppa

Verkkokaupasta www.merkintakeskus.fi tilaat helposti yleisimmät tuotteemme.

Maksaminen hoituu helposti ja turvallisesti käyttämällä esim. Maksuturvaa, Klarnaa tai PayPalia maksun välittäjänä. Nämä tahot myös takaavat, että saat rahasi takaisin, jos et jostain syystä saisi tilaustasi !

Valmistus

Käytössämme on useita eri työtehtäviin soveltuvia laadukkaita laitteita. Käyttämiämme laitemerkkejä ovat mm. Roland, Secabo, Xerox, Mechanic Muntelier, Mimaki ja Epson. Käytössämme olevia laitteita ovat mm:

  • 3 eri kokoista laserkaiverruslaitetta jopa 600x1200mm kokoon saakka
  • 2 eri kokoista 3-akselista timantti- ja 3D-kaiverruslaitetta jopa 590x800mm kokoon saakka (ja tarvittaessa saamme käyttöömme suurempiakin laitteita)
  • Tampopaino- ja rasterimerkintälaitteet
  • Erilaisia ultravioletti, vaha-, mustesuihku- ja lasertulostimia jopa 1600mm rullaleveyteen saakka
  • 2 kpl vinyylileikkureita jopa 1600mm rullaleveyteen saakka
  • Erilaisia levyleikkureita sekä reunanviimeistely- ja kulmanpyöristyslaitteita

Ohjelmistona käytämme mm:

  • Alibre Design 3D-cad -ohjelmisto
  • Corel Draw Graphics Suite vektori- ja valokuvagrafiikkaohjelmisto
  • Adoben ohjelmistot (mm. PhotoShop, Illustrator, InDesign)

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä useiden muiden tahojen kanssa niiltä osin, joita meidän ei ole kannattavaa itse valmistaa. Jatkuva yhteistyö takaa meille edullisemmat hinnat ja pystymme tarjoamaan myös näistä palveluista pienempiä eräkokoja kannattavasti. Jos tarvitset jotakin merkitsemiseen liittyyvää, etkä tiedä, mistä palvelua saisit - kysy meiltä, me tiedämme. Tai otamme selvää.

Katso lisää lahjatuotteita osoitteessa Lahjat.net